VBA GROUP - Benny Aronsson

Bakom VBA Group står den karismatiska affärsmannen Benny Aronsson. Det är helt naturligt om du inte känner igen vare sig bolagets eller ägarens namn, både Benny och hans bolag är relativt nya i stan. Nu under senvåren 2021 går det sista flyttlasset från de småländska skogarna i Ljungbytrakten till huset i Frösakull och kontoret på Flygstaden.
Benny är en sån där som får saker att hända, något som märks i hans CV där man återfinner allt från styrelse- och interims-VD-uppdrag, fabriksflyttar till Bulgarien och en lång rad andra tunga poster.
”Jag tycker att vi har ett rätt bra svar i bolagets namn. V står för Venture, dvs att våga och att ha ett öppet sinne. B står för Business och att vi ser affärer i det mesta. A:et står för Action och återspeglar övertygelsen om att det är genomförandet som räknas. Att bara tänka kommer man inte långt med” säger Benny och fortsätter: ”Kort sagt så gör vi många olika saker men en sammanhållande länk är att lösa utmaningar åt våra kunder, gärna i en internationell miljö. Kanske kan man kalla oss för senior advisors, konsulter eller något liknande”.