Office Väst AB  -Anders Johansson

Vi agerar lokalt, men tänker globalt. Vi finns alltid nära dig som kund och din kontaktperson på Office tar hand om alla dina IT- och teknikbehov. Idag finns möjlighet för alla bolag, stora som små, att få en vardag med mobila och effektiva arbetsredskap. Vi tror på, och vill bidra till utvecklingen av lokala bolag och vi bryr oss om dig och din affär. I vått och torrt.

 -Våra värderingar
Omtanke, Närhet och Långsiktighet betyder mycket för oss. Värderingarna är en självklar del av vår vardag som gör att vi gillar att jobba på Office!
 
-Vår affärsidé
Vi levererar IT och tekniklösningar som förbättrar våra kunders effektivitet och lönsamhet.
 
-Kvalitet och Miljö
Arbeta fram en plan, dokumentera, kvalificera och testa den, leverera på den, granska och kvalificera den igen... så skapar vi en kvalitets- och miljösäkrad leverans! Vi är certifierade enligt tre certifieringsstandarder, Kvalitet, Miljö, och Arbetsmiljö: ISO 9001, ISO 14001 och ISO 45001.
En fungerande IT- och tekniklösning ger färre, kortare resor för lokala installationer och inställningar vilket är skonsamt för miljö, ekonomi och arbetsmiljö. Miljön är också en vinnare med molnlösningar, speciellt eftersom Offices serverhallar drivs av grön el, miljövänlig, naturlig kyla. Miljömärkta produkter är också en viktig aspekt när vi certifierar hårdvara.
Fungerande dokumentlösningar ger mindre pappersförbrukning och en löpande assistans gör att vi kan hjälpa dig till mer ekonomiska och miljö-medvetna rutiner, som t ex att öka antalet dubbelsidiga utskrifter. Vi satsar också på Svanen-märkta maskiner och nya innovativa lösningar som till exempel en skrivare som ger möjlighet att återanvända pappret flera gånger.
Få områden kan minska din miljöpåverkan så tydligt och så direkt som förändrade mötesrutiner. Möten i molnet eliminerar utsläpp som följer med resor, och sparar även kostnader för restid, transport och hotell. Och en bra telefonlösning kan göra underverk för miljön. Att kunna sköta jobbet utan att ens starta datorn kan vara bra för både elförbrukningen och arbetsron.